Heeft u een vraag?

Laat het ons weten via het contactformulier of bel naar 0575 - 214 214

Schuldhulpverlening

Door de economische crisis raken meer mensen in financiƫle problemen en veranderen aard en omvang van de schulden. Het blijkt dat het aantal mensen met onoplosbare schulden stijgt, schulden waarop niet of nauwelijks nog afbetaald kan worden. Er valt namelijk niks te halen, omdat er geen balans in inkomen en uitgaven is. Voor deze schulden is geen kwijtscheldingsmogelijkheid en hiervoor kan in eerste instantie ook geen afbetalingsregeling getroffen kan worden.

Kan er dan niks gedaan worden?
Er moeten toch boodschappen betaald worden. Vaak echter blijkt dat schuldeisers overal beslag op laten leggen door deurwaarders, waarbij soms niet genoeg geld overblijft om van rond te komen. Wij zijn gespecialiseerd om in deze situaties te helpen en de zorgen bij u weg te nemen. Daarbij worden alle schuldeisers ingelicht over de situatie, en wordt hen gevraagd rechtstreeks met ons te communiceren. Er wordt ook een begin gemaakt om, waar mogelijk, de maandelijkse inkomsten en uitgaven op orde te krijgen. Als er beslag ligt, dan zorgen wij dat de juiste beslagvrije voet gehanteerd wordt, zodat het risico om het huis uitgezet te worden, of afgesloten te worden van gas, licht en water, sterk verkleind wordt.

Motivatie
Wilt u weer rust in huis, zonder continue over de schouder te moeten kijken of er weer een deurwaarder staat? Bent u echt gemotiveerd om uit deze uitzichtloze situatie te willen komen? In een vrijblijvend gesprek informeren wij u graag over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.