Heeft u een vraag?

Laat het ons weten via het contactformulier of bel naar 0575 - 214 214

Budgetcoach

Heeft u schulden of financiële problemen?  Als u het financiële overzicht kwijt bent en niet meer in staat bent om uw schulden op tijd af te lossen, dan wordt het tijd voor actie. Hoe eerder u het probleem aanpakt, hoe sneller er een oplossing voor u gecreëerd kan worden. Een budgetcoach kan u helpen om samen met u een duidelijk overzicht te maken van alle inkomsten en uitgaven. Niet alleen van uw maandelijkse lasten, maar ook van alle eventuele benodigde toekomstige reserveringen.

Zelfredzaamheid
De budgetcoach is er speciaal voor u om ervoor te zorgen dat u leert om uw eigen financiële situatie te beheren en te beheersen. Wij zetten met u een traject op om inzicht te krijgen in het hoe en waarom. Tevens zorgen wij dat u een aantal hulpmiddelen krijgt aangereikt wat dit voor u in de toekomst makkelijker gaat maken. Aan het eind van onze samenwerking bent u in staat om volledig zelfstandig weer de regie over uw eigen leven te voeren.

Werkgever
Signaleert u als werkgever dat een of meerdere werknemers problemen heeft op financieel gebied? Dit kan doordat het verzuim plotseling sterk toeneemt, door aanhoudende loonbeslagen of door een verminderd functioneren.  U kunt hierin als werkgever een actieve rol spelen waardoor verdere kosten en verder verzuim worden voorkomen. Budgetcoaching kan in meerdere vormen uw organisatie voordeel bieden, meer dan u zich wellicht realiseert.