Heeft u een vraag?

Laat het ons weten via het contactformulier of bel naar 0575 - 214 214

Bewindvoering

Lukt het niet of nauwelijks om uw geldzaken op orde te houden? Nemen de schulden hand over hand toe? Dan kunnen wij uitkomst bieden. Als beschermingsbewindvoerder nemen wij uw financiële situatie over. Wij beheren uw inkomsten en zien toe op uw uitgaven. Wij maken ons bij alle instanties bekend als uw bewindvoerder, waarna deze verplicht zijn om alle post rechtstreeks naar ons te sturen.  Waar mogelijk treden wij in contact met schuldeisers om betalingsregelingen te treffen.  

Rechtbank
Als bewindvoerder worden wij door de rechtbank aangesteld om uw financiële zaken te regelen. De rechtbank controleert dat dit op een verantwoorde wijze gebeurt. Daarbij houdt de rechtbank tevens toezicht op het kennisniveau van de bewindvoerder. Jaarlijks wordt door middel van een rapportage (Rekening & Verantwoording) door de bewindvoerder aan de rechtbank en aan u inzicht gegeven in de ontwikkelingen. Tussentijds heeft u via ons online systeem altijd het overzicht van uw situatie bij de hand.

Via schuldhulpverlening naar zelfstandigheid
Zodra het mogelijk is om u aan te melden bij de minnelijke of wettelijke schuldhulpverlening maken wij uw dossier hiervoor in orde. Wij begeleiden u tijdens het gehele schuldhulpverleningstraject. De kans dat het traject zal slagen wordt hierdoor sterk vergroot. In het laatste jaar van het hulpverleningstraject bepalen wij, samen met u, hoe en in welke mate u weer volledig zelfstandig uw financiën kunt beheren.